Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Buffalo '66 || Movie Review


Καλησπέρα, καλησπέρα! Τι κάνετε; Πως είστε; Τι κρύο είναι αυτό που κάνει και έχω ξεπαγιάσει;! Το καλό με τον χειμώνα είναι είναι ότι σκεπάζεσαι με ότι κουβέρτα έχεις και απολαμβάνεις τις ταινιούλες σου όμορφα και ωραία.
Σήμερα είμαι εδώ με ένα post review και στο τέλος θα σας πω γνώμη και βαθμό που της βάζω με άριστα το 5.
Μιας και έρχονται Χριστούγεννα και φέτος με έπιασε μια μελαγχολία, αποφάσισα να δω μια ρομαντική, ας πούμε, ταινία. Και έψαξα, έψαξα, έψαξα ώσπου έπεσα πάνω στην ταινία "Buffalo '66". Ώπα λέω εδώ είμαστε. Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και δεν ήξερα τι με περιμένει αλλά... δεν το μετάνιωσα στιγμή!


ΥΠΟΘΕΣΗ: O Billy Brown (Vincent Gallo) μόλις σήμερα αφέθηκε ελεύθερος μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει. Ξεχασμένος από τον κόσμο, θα αναζητήσει τους γονείς του, οι οποίοι νομίζουν πως είναι παντρεμένος κι επιτυχημένος. Την ίδια μέρα θα γνωρίσει την Layla (Christina Ricci), ένα κορίτσι πρόθυμο να παίξει το ρόλο της συζύγου του και να τον ακολουθήσει.




ΓΝΩΜΗ: Θεωρώ ότι είναι το πιο ωραίο love story που έχω δει. Δύο άνθρωποι ξεχασμένοι και φοβισμένοι μα παράλληλα με κοινό σκοπό. Να αγαπήσουν και να αγαπηθούν τόσο αγνά. Δύο άνθρωποι ευαίσθητοι. Από τη μία έχουμε τον Billy που είναι ένα βήμα πριν βάλει φωτιά σε όλα και από την άλλη έχουμε τη Layla μια κοπέλα γεμάτη ρομαντισμό, η οποία ακολουθεί τον Billy σε ότι και αν κάνει.
Σε αυτή την ταινία ο Vincent Gallo είναι ο σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος και συνθέτης δημιούργησε μια από τις πιο τέλειες ανεξάρτητες ταινίες που έχω δει και που είναι βασισμένη σε δικές του εμπειρίες. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να δει μια αγνή και ρομαντική ταινία.



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
Παραγωγή: 1998
Είδος ταινίας: Δραματική κωμωδία
Σκηνοθέτης: Vincent Gallo
Ηθοποιοί:
Vincent Gallo, Christina Ricci




Ελπίζω έστω και λίγο να σας έπεισα να της δώσετε μια ευκαιρία! Είναι παργματική εκπληκτική. Σε περίπτωση που την έχετε δει πείτε μου στα σχόλια τη γνώμη σας!
Θα τα πούμε σε επόμενο ποστ


~Spread the love~
_mitsuki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου